access bars točke na glavi

Access Bars točke na glavi so sveža tehnika zdravljenja, ki zdravi počutje in pospeši zdravljenje telesa. Ne zahtevajo nobene skrbi, zdravila ali recepte, ker to je tretma, ki ga lahko enostavno opravljate v udobju svojega doma ali v studiu, specializiranem za to tehniko.

Blogs Directory

Pri access bars je središče 32 točk, ki se nahajajo na vaši glavi. Vsaka točka predstavlja določeno področje in energijski sistem v vašem telesu. Vsaka točka ima imenom: denar, telesno telo, nadzor, ustvarjanje mnenj, itd. Na teh točkah je 1000 zaledenelih misli, občutkov, prepričanj in interpretacij, ki se nahajajo v vaši glavi.

Access Bars točke omogočajo, da ta zaledenele informacije in misli, ki blokirajo pretok vaše energije, odstranite. To omogoči vašemu telesu, da povrne svojo sposobnost samozdravljenja. Vaš um in telo lahko začneta delovati bolj učinkovito, kar vam omogoča, da ustvarite življenje, ki si ga resnično želite.

Za tretma Access Bars morate le ležati ali sedeti udobno. Usposobljeni Access Bars terapevt vas lahko nato nežno dotakne vsake točke na glavi. Tretma traja od 60 do 90 minut. Med tretmajem lahko začutite toploto, mravljinčenje, občutek lahkotnosti, utrujenost ali morda celo zaspite. To je znak, da se vaše telo sprošča in da se proces zdravljenja začenja.

Tretma Access Bars na glavi ima lahko koristi za ljudi z depresijo, stresom, tesnobo, motnjami spanja, fizičnimi težavami, fobijami, samozavestjo, itd. Mnogi ljudje poročajo tudi o povečanju kreativnosti, boljši koncentraciji in odnosih ter splošnem izboljšanju zdravja.

Access Bars točke na glavi omogočajo, da inovativna tehnika zdravljenja, ki olajša stres, tesnobo, depresijo in veliko drugih težav, deluje učinkovito. Tretma Access Bars je enostaven, učinkovit in primeren za vsakogar, ki si želi izboljšati kakovost svojega življenja. Najbolje je, da to tehniko izkusite na svoji koži, da boste sami videli, kako lahko Access Bars terapevt na glavi spremeni vaše počutje in kakovost življenja.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja