Vsake oči imajo svojega malarja, pravi pregovor. In res je, ljudje smo si različni. Nekateri imamo raje tople barve, drugi hladne, spet eni žive, drugi bolj umirjene. Res pa je tudi, da barva fasade ne vpliva in učinkuje le na tistega, ki v njej živi, temveč soustvarja tudi okolico.

Iz vidika urejenosti neke soseske je zato dobro, če veljajo neka pravila, ki sicer vsakemu posamezniku dovoljujejo ali bolje rečeno dajejo nekaj svobode, a hkrati skrbijo za to, da je ta svoboda “v mejah normale” in s tem dosegajo, da je celosten izgled soseske urejen. Tako je lahko slaba plat, da nas omejujejo, morda preveč, a dobra plat ta, da hkrati omejujejo tudi soseda.

Na vprašanje, katere so najlepše fasade hiš bi zato lahko vsakdo imel svoj odgovor, celo arhitekti in oblikovalci se morda med seboj ne bi strinjali. Zato smo v nadaljevanju izbrali galerijo najlepših fasad hiš.

Ne glede na povedano, pa objavljamo galerijo fasad, ki vsebuje nekatere najlepše fasade hiš. Poglejte si jo in poiščite idejo za svojo fasado ali pa zgolj uživajte v različnih barvnih rešitvah fasad. Galerijo si ogledate na tej povezavi

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.