Ko govorimo o oblikovanju interierja je ena od najpomembnejših tem tekstil. Tekstil s svojo teksturo, barvo oz. vzorci močno zaznamuje prostor. Prekriva namreč kar velik del površine prostora, od pohištva, do zaves in preprog.

Barva ali vzorec pa tako ni edini faktor, ki vpliva na izgled in počutje v prostoru. Zaradi teksture, občutka in trajnost je zelo pomemben tudi material. Že na oko se opazi razlika med cenejšimi sintetičnimi materiali in kakovostnimi, naravnimi materiali. Še bolj pa je razlika občutna, ko govorimo o rokovanju z določenim materialom oz. otipu.

V smislu kakovosti je ena izmed najboljših možnosti lan. Lan zagotavlja zagotavljajo zračnost, odpornost, antistatičnost in dobro absorpcijo vlage, kar je zagotovilo za dobro počutje in vrhunski izgled.

Prestigious Textiles Ltd., ki je eden izmed najbolj priznanih proizvajalcev tekstila in tapet, je pred kratkim predstavil svojo kolekcijo lanenega tekstila za dom, ki se imenuje Nordic. Pri tem je potrebno omeniti, da gre za 100% laneno tkanino, ki ponuja vrsto mehkih naravnih tonov, od pomirjujočih pastelnih odtenkov do bogatih zemeljskih barv. V svoj dom tako lahko vnesete barve, kot so glinena in lava siva, saharska rumena, peščena ; zemeljski toni se med seboj dobro ujemajo, še posebej, če se le malo razlikujejo drug od drugega.

Lanen tekstil tako v kombinacijo z lesom, steklom, kamnom, keramiko in volno, ustvarja v domu pester, naraven, topel zemeljski ambient.

Nordic kolekcija ponuja čudovito 100% laneno tkanino v paleti 34 barv. Naravna lanena tekstura zagotavlja prijeten otip in udobje za lahkotne draperije in dodatke.

Oglejte si kolekcijo in stopite v stik z nami za dodatne informacije in ogled ostalih lanenih kolekcij.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.